Türkiyenin İlk ve En Büyük Otomatik Kapı Üreticisi
Kurumsal HakkımızdaMarkalarımızBasında Biz Referanslar Ürünlerimiz
Üretim Panel Çekme Hattımız Sac Dilme ve Abkant Mikro delik ve Kesme Kalıplarımız Elektrostatik Toz Boya Kaynakhane Seksiyonel Panel ve Ray Hazırlık Fotoselli Kapı Üretimi Kalite Yönetim Sistemimiz Galeri Fotoğraflar Videolar Yedek Parça Servisler Kullanım Klavuzları Montaj Klavuzları Garanti Koşulları Sık Sorulan Sorular Dökümanlar Kataloglarımız Garanti Belgesi Marka Tescil Belgeleri Tsek Belgesi Kalite Yönetim Sertifikaları CE Belgeleri Ürün Sertifikaları ExportKariyerİletişim

SSS

SIKÇA SORULAN SORULAR

1) Kepenk su ile yıkanırmı ?
Cevap : Hayır yıkanması uygun değildir elektronik aksamlarına su gireceğinden arızaya sebep verir.
2) Alüminyum kepenkler kadar sessiz değil?
Cevap : Çelik kepenkler alüminyum kepenklere göre seslidirler, bunun sebebi her panelin çelik saclardan oluşmasıdır , çelik kepenkler alüminyum kepenkler ile mukayese edilemez.
3) Kepenk montajından sonra yere beton yada mermer yapılması durumunda tekrar ayara gerek varmı ?
Cevap : 10 cm ye kadarki yükseltilerde ayar yapılmasına gerek yoktur.
4) Butonlu kepengimi uzaktan kumandalı olarak kullanmak istiyorum ?
Cevap : yapılabilir , ister kumandalı kapı butonluya ister buton kontrollü kapınız kumandalı dönüştürülebilir.
5) Kepenk hırsızlığa karşı güvenlimidir?
Cevap : ÖZBOSAN markalı kepenkler çelik malzemeden üretilir , dış etkenlere karşı dayanımı oldukça yüksektir. Motor kısmı mekanizmayı kilitlediği için alttan kaldırılamaz.
6) Kepengimin kumandasını kayıp ettim ne yapmalıyım ?
Cevap : Böyle durumlarda elinizdeki mevcut kumandanın frekans şifresi ÖZBOSAN tarafından değiştirilerek alıcı karta okutulur. Böylece eski kumandalarınız çalışmaz hale gelir.
7) Kumandadan fazla miktarda yaptırmak istiyorum ?
Cevap : Uzaktan kumandanız ÖZBOSAN firmasında talep ettiğiniz kadar çoğaltılabilir.
8) Manuel kol ile kapı çok geç açılıyor ?
Cevap : Kepenk motorları ağır yükleri çektiğinden düşük devirlidirler. Ağır kütledeki kapınızın açılması için kolun fazla turda az güç harcatarak çalışması doğrudur. Bu şekilde az güç harcayarak kapınızı indirip kaldırabilirsiniz.
9) Kepenge güç kaynağı takılabilir mi?
Cevap : Tüp motorlu kepenklere güç kaynağı takılabilir.

10) Yetkili servis hemen gelir mi ?
Cevap : Arıza olması halinde İzmir içi bölgelere Özbosan ekipleri, şehir dışı bölgeler de bayiler aracılığı ile destek verilir. Ücretli yada garanti kapsamı durumlarında Özbosan mutlaka fatura tarihinizi yada görüntüsünü isteyecektir.

11) 2 yıl- 5 yıl – 10 yıl garanti anlamı nedir ?
Cevap : 2 YIL GARANTİ
Montajlı satışlarımız da Üretim ve Montaj hatalarına karşı verilmiş süredir

5 YIL GARANTİ
Fabrika teslim motor satışlarımız da , 2 yıl sonrası arıza çıkması halinde ilgili yedek parçayı temin etme garantimizdir. 2 yıl sonrası onarım ve değişimler ücretlidir.

10 YIL GARANTİ
Özbosan dan almış olduğunuz ürünlerin 10 yıl boyunca gerekli olacak yedek parçasının fabrikada bulabileceğiniz garantisidir.